αρχική φαγητό εκδρομές δώρα περιποίηση επικοινωνία
463029 επισκέψεις..
Τα καταστήματά μας..
Γενικά

Ξενοδοχεία

Εστιατόρια
Φαγητό
Εκδρομές
Δώρα
Περιποίηση
Ανακοινώσεις
-->Βόλτες στην Αθήνα
-->Βόλτες στον Πειραιά
-->Ταξίδια στην Ελλάδα
-->Ταξίδια στο εξωτερικό
Μαγαζιά
Μenu καταστημάτων


 

 

 

 

 

 

 
» Ετοιμάζεται η φόρμα επικοινωνίας, για πιο εύκολη και γρήγορη αποστολή των ετοιμάτων σας ή και των σχολίων σας
Περισσότερα..
» Καταχωρήθηκαν μερικές προσφορές φαγητού εδώ στην Αθήνα για όσους θα είναι λίγες ή και πολλές μέρες στην πρωτεύουσα
» Καταχωρήθηκαν οι πρώτες προσφόρες εκδρομών, όπου περιλαμβάνονται πακέτα και camping και οικονομικών bangalows, με βιασύνη λόγω και καλοκαιριού και μεγάλης ζήτησης
» Ετοιμάζονται προσφορές φαγητού για διάφορα τουριστικά μέρη που σε συνδιασμό με την διαμονή, θα αποτελούν τέλειες οικονομικά και γευστικά βέβαια λύσεις.
» Ολοκληρώθηκε η ασφαλής σύνδεση των καταστημάτων μας, όπου μπορούν να μας στέλνουν γρήγορα και αξιόπιστα τις πληροφορίες τους
» Ολοκληρώθηκε η βασική κατασκευή προβολής των προσφορών

Καλάθι αγορών

 

Η ιστοσελίδα ενημερώνεται συχνά και δεν ευθυνόμαστε για λάθη που μπορεί να οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα ή στις ίδιες τις εταιρίες που μας στέλνουν τις προσφορές τους.
 
Super προσφορά..    Camping & Ξενοδοχεία
1) Αντάμωμα Resort Inn Ξενώνας
Ο Ξενώνας Αντάμωμα Resort Inn βρίσκεται σε σε μια δεντρόφυτη πλαγιά στην Λίμνη Πλαστήρα και στα Καλύβια Φυλακτής, σε απόσταση αναπνοής από την λίμνη Πλαστήρα και αποτελεί μία ιδανική πρόταση για την διαμονή σας. Μείνετε σε ένα από τα πέντε παραδοσιακά δωμάτια που διαθέτουμε και ξεκουραστείτε μετά το ταξίδι σας ή τις βόλτες σας στο δάσος, τη λίμνη ή τα κοντινά χωριουδάκια. Τα δωμάτιά μας διαθέτουν οικολογικά προϊόντα ύπνου COCO MAT, ανεξάρτητα μπάνια, αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, σεσουάρ και ένα από αυτά τζάκι. Ξενοδοχείο..
2) Πανδίων Mountain Resort Ξενοδοχείο
Το ΠΑΝΔΙΩΝ MOUNTAIN RESORT HOTEL στη (Λίμνη Πλαστήρα ), είναι ένα ολοκαίνουριο πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων (****) που συνδυάζει το παραδοσιακό, το αρχοντικό και το μοντέρνο στυλ. Η λειτουργία του ξενοδοχείου ξεκίνησε το Μάρτιο του 2005 και κατασκευάστηκε από ιδιαίτερα φιλόξενους ανθρώπους, με ιδιαίτερη αγάπη στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα (Limni Plastira-Plastira Lake) και μεγάλη εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα. Βρίσκεται στο πανοραμικό Νεοχώρι, πάνω στη Λίμνη Πλαστήρα (Λιμνη Πλαστηρα), και από τα μπαλκόνια του συνδυάζει θέα στο παραδοσιακό χωριό και την πανέμορφη λίμνη.
3) Ίριδα Ξενώνας Λίμνη Πλαστήρα
Ο ξενώνας Ίριδα αγκαλιασμένος απο τη λίμνη Πλαστήρα και τις βουνοκορφές των Αγράφων, βρίσκεται στον Μπελοκομίτη που είναι ένα φιλόξενο χωριουδάκι με σπάνια ομορφιά, ιδανικός προορισμός για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσης αλλά και περιπέτειας. Ο Μπελοκομίτης είναι το πρώτο χωριό που θα συναντήσετε μετά το φράγμα της λίμνης και αποτελεί το φυσικό σύνορο μεταξύ της λίμνης και των γύρω βουνών. Στον παραδοσιακό, νεόκτιστο ξενώνα Ίριδα, θα βρείτε το ιδανικό καταφύγιο ηρεμίας, ομορφιάς και χαλάρωσης, μακριά από το άγχος της πόλης, ενώ η ζεστή συμπεριφορά και η περιποίηση που θα απολαύσετε εδώ, θα συμπληρώσει τη διαμονή σας στη λίμνη Πλαστήρα με τον καλύτερο τρόπο.


Ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα


Ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα

Ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα..


Ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα

Ξενοδοχεία στη Λίμνη Πλαστήρα 1


Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

  • Ξεφεύγετε χρόνο
  • Γλιτώνετε χρήματα
  • Βρίσκετε αυτό που θέλετε