αρχική φαγητό εκδρομές δώρα περιποίηση επικοινωνία
463020 επισκέψεις..
Τα καταστήματά μας..
Γενικά

Ξενοδοχεία

Εστιατόρια
Φαγητό
Εκδρομές
Δώρα
Περιποίηση
Ανακοινώσεις
-->Βόλτες στην Αθήνα
-->Βόλτες στον Πειραιά
-->Ταξίδια στην Ελλάδα
-->Ταξίδια στο εξωτερικό
Μαγαζιά
Μenu καταστημάτων


 

 

 

 

 

 

 
» Ετοιμάζεται η φόρμα επικοινωνίας, για πιο εύκολη και γρήγορη αποστολή των ετοιμάτων σας ή και των σχολίων σας
Περισσότερα..
» Καταχωρήθηκαν μερικές προσφορές φαγητού εδώ στην Αθήνα για όσους θα είναι λίγες ή και πολλές μέρες στην πρωτεύουσα
» Καταχωρήθηκαν οι πρώτες προσφόρες εκδρομών, όπου περιλαμβάνονται πακέτα και camping και οικονομικών bangalows, με βιασύνη λόγω και καλοκαιριού και μεγάλης ζήτησης
» Ετοιμάζονται προσφορές φαγητού για διάφορα τουριστικά μέρη που σε συνδιασμό με την διαμονή, θα αποτελούν τέλειες οικονομικά και γευστικά βέβαια λύσεις.
» Ολοκληρώθηκε η ασφαλής σύνδεση των καταστημάτων μας, όπου μπορούν να μας στέλνουν γρήγορα και αξιόπιστα τις πληροφορίες τους
» Ολοκληρώθηκε η βασική κατασκευή προβολής των προσφορών

Καλάθι αγορών

 

Η ιστοσελίδα ενημερώνεται συχνά και δεν ευθυνόμαστε για λάθη που μπορεί να οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα ή στις ίδιες τις εταιρίες που μας στέλνουν τις προσφορές τους.
 
Super προσφορά..    Camping & Ξενοδοχεία
1) Ελβετία ξενοδοχείο Καρπενήσι
Το Eλβετία βρίσκεται στο κέντρο του πανέμορφου και ιστορικού Kαρπενησίου. Eίναι ένα ξενοδοχείο ταυτισμένο με την τουριστική ζωή της πόλης. Tο Eλβετία υποδέχεται τους πελάτες του σε μια ιδιαίτερη, προσεγμένη και ζεστή ατμόσφαιρα, διότι συνδιάζει τα πλεονεκτήματα ενός ξενοδοχείου προδιαγραφών με την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης. H οικογένεια Mατζούφα ανακαίνησε καλόγουστα το ξενοδοχείο δίνοντας έμφαση στην παραδοσιακή διακόσμηση και στα υλικά της Eυρυτανικής γης.
2) Υλήεσσα ξενώνας Καρπενήσι
Η μοναδική αρχιτεκτονική του ξενώνα, καθώς είναι φτιαγμένος απόκλειστικά από ξύλο και πέτρα, καθώς και το πυκνό δάσος που τον περιβάλει, αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθήτε. Ο Ξενώνας, που βρίσκεται στο χωριό Δομνίστα, στην ορεινή Νότια Ευρυτανία, έχει οικολογική προσέγγιση και πολύ φιλόξενους ιδιοκτήτες. Απολαύστε πολυτελή διαμονή και σπιτικό πρωινό με βιολογικά και ντόπια προιόντα (στην εποχή τους και όταν είναι διαθέσιμα). Χαλαρώστε με ένα ποτό δίπλα στην πισίνα ή ξεκινήστε για ένα περίπατο μέσα σε πυκνά δάση, φαράγγια και χειμάρρους, ορεινά πετρόχτιστα χωριά, αλώνια και παλιούς νερόμυλους, μια περιπέτεια που μπορεί να σας οδηγήσει στο νεραϊδότοπο του φαραγγιού «Πάντα Βρέχει», ένα πραγματικό μνημείο της φύσης. Η φιλοξενία και η ζεστασιά των κατοίκων που έχουν μείνει ανέγγιχτα από την πονηράδα των καιρών, θα σας φέρει παιδικές μνήμες.


Ξενοδοχεία στο Καρπενήσι


Ξενοδοχεία στο Καρπενήσι

Ξενοδοχεία στο Καρπενήσι..


Ξενοδοχεία στο Καρπενήσι

Ξενοδοχεία στο Καρπενήσι 1


Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

  • Ξεφεύγετε χρόνο
  • Γλιτώνετε χρήματα
  • Βρίσκετε αυτό που θέλετε